Nu när julen är över

 
Jag tog lite julledigt både IRL & från bloggen nu över julhelgen, men igår var julen över för min del då det var dags att återgå till jobbet. Jag började klockan nio igårmorse & jobbade sen 24 timmar framåt - alltså till nio imorse. Nu ska även bloggen kickas igång igen, är tanken.
 
Väl hemma från jobbet fick vi iallafall besök av mina föräldrar & yngsta lillebror. Pappa hjälpte ju oss med flytten & mamma kom ett par veckor senare för att umgås lite med mig, men Jacob har aldrig varit här, så det var mysigt att ha dom samlade här för första gången. När dom påbörjat resan hem gick jag & Jonathan ner till pizzerian då vi båda hunnit bli vrålhungriga (jag har en tendens att inte käka lunch när jag jobbat natt & då äter inte Jonathan heller, haha).
 
På tal om julen; tänkte att jag skulle visa upp julklapparna jag fått av Jonathan i ett inlägg, är det intressant eller ska jag skippa det?

God jul!

(null)

God jul och god fortsättning finisar!
Jag hoppas att ni har haft en underbar jul och får en härlig fortsättning på det sista av året! Jag hade en väldigt fin julafton. I år firade vi som sagt med min familj och det tycker jag såklart är väldigt mysigt. Jag fick öppna min första julklapp av Jonathan för ett par dagar sen då vi inte kunde hålla oss (haha) och även en på morgonen innan vi åkte. Sååå fina saker som jag tänkte visa er i ett annat inlägg. 

Idag har vi varit på heldags äventyr i Stockholm och klev innanför dörren för någon timme sen. I skrivande stund sitter jag på en pall i köket medan Jonathan gör scrambled eggs med bacon. Julmat i all ära, men detta är en av mina favoritsaker att äta! 

Dan före dopparedan

 
Godkväll finisar!
Nu är klapparna inslagna & kolan kokad. I år var jag i god tid ute med nästan alla julklappar, men som vanligt sitter jag kvällen innan & slår in - det spelar ingen roll hur tidigt jag köper dom, det blir alltid så, haha. Kolan hade vi egentligen tänkt att göra igår, men ingen av oss hade ork eller lust att stirra på puttrande smet i en halv evighet, så vi sköt på det till idag då vi båda var lediga. 
 
Imorgon packar vi ihop klapparna & åker hem till mina föräldrar för att fira där tillsammans med min yngsta bror & mormor. Har även lovat att ta med lite av kolan till godisbordet. Jag har inte riktigt hängt med eller fattat att det är julafton redan imorgon, om jag ska vara ärlig. Det är så mycket annat som tagit uppmärksamhet (flytt, b-uppsats jobb - ja, ni fattar), men tror nog att jag kommer i stämning när vi väl är där!
 
Imorgon kommer aktiviteten här förmodligen inte vara särskilt bra, men det är väl lite som sig bör. Jag tror egentligen inte att det är så många som har tid att kika in här under dagen heller, så det är nog ingen fara. Hoppas att ni alla får en fin jul, oavsett om ni firar eller ej!