Sneakpeaks från köket

 
Ni ville ju ha lite sneakpeaks, så här kommer det. Jonathan agerade världens gulligaste pojkvän & fotade lite i köket åt mig, så att jag skulle kunna visa er. Det är egentligen här, i köket, som vi fått ordning mest eftersom att det egentligen är enklast. Det är i princip bara maten som ska ner, sen är vi klara med det vi har. Sen ska nytt matbord samt stolar köpas in, för det jag har är så väldigt litet & det lämnar vi till nästkommande hyresgäst. 
 
På första & andra bilden ser ni iallafall ett av köksskåpen (nähe, vilken överraskning). När vi var på Ikea häromdagen valde Jonathan ut ny servis, samt koppar & glas. Bakom dom vita står det glasmuggar som är genomskinliga - dom är jag lite extra kär i & har redan invigt, haha. Bredvid dom står "I love you/I love you more"-muggar. Ni som läste min förra blogg vet redan att dom är från H&M Home & kostade 149 kronor. Dom har en rätt opraktisk storlek egentligen, men jag kunde inte låta bli, haha.
 
På tredje bilden har vi vår lilla kryddhörna. Här står flingsalt & pepparkorn i marmorskålar (bläddra ner för inlägg om dom), samt färsk rosmarin & burkar med kaffe + te. Vispen tjatade jag till mig av mina föräldrar redan när jag flyttade hemifrån. Här har den knappt använts, men jag tycker att den är en otroligt charmig detalj ändå.
 
& sist, men inte minst, iförrigår satte Jonathan upp vår adventsstjärna. Det är ju första advent på söndag, men den är det enda julpyntet vi äger i dagsläget. Vår ambition är att julpynta lite, kanske köpa oss en plastgran, men ingen av oss känner att det är värt att ge sig in på det innan allt annat är någorlunda på plats.

Mitt i flyttkaoset

// här har ni en rätt osmickrande bild på mig som försöker blogga i vårt flyttkaos. obs, ja, vi ska måla om //
 
Godkväll hörrni!
Här sitter jag på mattan vi hunnit lägga ner med datorn & försöker knåpa ihop ett inlägg, men sanningen att säga får jag inte riktigt till något vettigt; jag är alldeles för trött i huvudet & sådär lagom konstant stressad över flytten. Det är så mycket mer saker att få iordning på än man tror.
 
Vi var iallafall på Ikea & gick loss igår. Eller vi & vi, ska vi vara helt ärliga så är det Jonathan som har spenderat mest pengar på allt. Från början sa vi att vi inte skulle köpa så mycket nytt till en början utan ta allt successivt, men nu slutade det ändå med att vi köpt ett halvt nytt hem.
 
Idag var vi ut till Jonathans lägenhet i Stockholm för att plocka ur, rensa & städa eftersom den numera också är uppsagd. Därifrån kommer bland annat den här mysiga mattan. Nu är det mest alla större möbler som ska ner hit & det blir som sagt på fredag - men skulle ni vilja se lite sneakpeaks på det vi fått iordning på innan dess? 
 
 

Cybermonday

 
Godmorgon måndag & ny vecka! 
Idag är det cybermonday, men även om det kliar lite i fingrarna ska jag försöka hålla mig till att inte klicka hem mer - iallafall inte till mig själv. Det skulle isåfall vara någon julklapp. Mamma & mormor har jag redan beställt åt, så det är min yngsta bror & pappa kvar. Jonathans julklappar är också i stort sett klara, hihi. 
 
Idag ringde mitt larm 8.30 trots att jag är ledig. Idag ska jag nämligen träffa min handledare för att få lite rätsida på min B-uppsats. Ämnet jag började på fick jag tyvärr inse inte gick att få ihop med den tiden vi har på oss, så nu måste jag tänka om helt. Så fruktansvärt frustrerande! Innan det är dags att åka in till stan tänkte jag dock att jag skulle bära ner lite småsaker till nya lägenheten. Vi fick nämligen nycklarna i fredags (egentligen skulle vi inte ha tillräde förrän första december, men han som bodde innan skulle flytta en vecka tidigare så i samrådan med hyresvärd lämnade han nycklarna tidigare). Lägenheten ligger faktiskt bara en våning ner för oss, men eftersom jag inte är särskilt stark (haha) så kan vi inte bära ner dom större sakerna förrän pappa kommer nu på fredag. Vi har däremot börjat ta ner sånt vi kan & det är det jag tänkte att jag skulle fortsätta lite med idag.