Sneakpeaks från köket

 
Ni ville ju ha lite sneakpeaks, så här kommer det. Jonathan agerade världens gulligaste pojkvän & fotade lite i köket åt mig, så att jag skulle kunna visa er. Det är egentligen här, i köket, som vi fått ordning mest eftersom att det egentligen är enklast. Det är i princip bara maten som ska ner, sen är vi klara med det vi har. Sen ska nytt matbord samt stolar köpas in, för det jag har är så väldigt litet & det lämnar vi till nästkommande hyresgäst. 
 
På första & andra bilden ser ni iallafall ett av köksskåpen (nähe, vilken överraskning). När vi var på Ikea häromdagen valde Jonathan ut ny servis, samt koppar & glas. Bakom dom vita står det glasmuggar som är genomskinliga - dom är jag lite extra kär i & har redan invigt, haha. Bredvid dom står "I love you/I love you more"-muggar. Ni som läste min förra blogg vet redan att dom är från H&M Home & kostade 149 kronor. Dom har en rätt opraktisk storlek egentligen, men jag kunde inte låta bli, haha.
 
På tredje bilden har vi vår lilla kryddhörna. Här står flingsalt & pepparkorn i marmorskålar (bläddra ner för inlägg om dom), samt färsk rosmarin & burkar med kaffe + te. Vispen tjatade jag till mig av mina föräldrar redan när jag flyttade hemifrån. Här har den knappt använts, men jag tycker att den är en otroligt charmig detalj ändå.
 
& sist, men inte minst, iförrigår satte Jonathan upp vår adventsstjärna. Det är ju första advent på söndag, men den är det enda julpyntet vi äger i dagsläget. Vår ambition är att julpynta lite, kanske köpa oss en plastgran, men ingen av oss känner att det är värt att ge sig in på det innan allt annat är någorlunda på plats.