Sluta blogga?

 
Okej, jag tänker börja det här inlägget med att säga att jag inser att jag har sagt ungefär femtioelva gånger att jag ska komma tillbaka till bloggen & börja uppdatera varje dag som förut, men att det aldrig riktigt händer. Det är så otroligt tråkigt för jag vill verkligen hänga här med er, skriva & visa upp bilder. Men varje gång jag försöker bli mer aktiv dyker det upp något annat som stjäl tiden. Jag har i några dagars tid hamnat i tankarna om att kanske avsluta bloggen. Jag har trots allt bloggat sen jag var typ elva. Jag har sett bloggvärlden utvecklas & följt några av er ungefär så länge jag kan minnas. Efter det här funderat har jag dock kommit fram till att jag inte riktigt är redo att släppa ännu. 
 
Det jag däremot kommer säga för en tid framöver är att jag tyvärr inte kan lova er konsekvent uppdatering. Hur jag än försöker få ihop det har dygnet bara 24 timmar & ibland räcker dom inte riktigt till för sociala medier. Jag tänker därför uppdatera er så ofta jag kan, men jag vill också att ni ska vara medvetna om att det kanske blir knackigt med det ett tag till. Jag hoppas ni förstår.

What was in my Guess bag?

 
Nej, nu är det verkligen dags att blåsa liv i den här lilla bloggen igen. Jag har saknat att skriva, visa bilder & uttrycka mig här med er, men tiden & orken har varit lite knapp. Ibland skulle dygnet behöva ha fler timmar än 24. Nåja.
 
Många av er ville gärna se vad som gömde sig i påsen från Guess som skymtas på bilden i förra inlägget & självklart ska jag visa er, hihi! Vi var på butiken totalt två gånger & båda gångerna kom jag ut med kassar. Tack vare, Jonathan, egentligen. Jag hade ju sparat till att shoppa lite, men sakerna från Guess fick jag av honom. Jag är sååå tacksam. Det tål att sägas ibland, även om det kanske säger sig självt. Det ska även tålas att säga att det var Jonathan som hittade alla åt mig, snacka om bra smak!
 
Första gången vi var på Guess följde dom fantastiska skorna på översta bilden med mig ut. Det var kärlek vid första ögonkastet (haha), även om dom smala klackarna skrämde mig lite, haha. Jag är nämligen inte en särskilt van användare av högklackat & när jag väl bär klackar ser jag oftast till att dom är lite bredare. Andra gången - kvällen innan vi skulle åka - hittade vi dom blommiga klackarna & dessa otroligt fina guldiga sneakers. Även här var den materiella kärleken totalt! 

Kom hösten redan?

 
Idag är det grått, kallt & regnigt ute. En riktig höstdag, med andra ord - termometern ska inte ens överstiga fjorton grader. Så nu drömmer jag mig tillbaka till Rom med sol & minst 33 plusggrader med skinande gamla byggnader & eleganta små affärer som trängs längs med gatorna. Därifrån kommer den här bilden, tagen efter att jag fått gå loss på bland annat Guess. Jag var inte så fashion den dagen, men i ärlighetens namn gick comfort före fashion i den värmen & med sträckorna vi gick varje dag.