(null)

Hej älsklingar!
Bloggningen har inte varit på topp och det är såklart tråkigt, men det har att göra med två saker. Ett, iförrigår gick jag på ett arbetspass som sträckte sig från 16 till 12 följande dag och två, igår vaknade jag dunderförkyld på jobbet och väl hemma orkade jag i stort sett ingenting. Stackars Jonatan har dragits med den här förkylningen i några dagar nu och nu var det tydligen även min tur. Vi har iallafall bakat och ätit scones två dagar i rad nu eftersom halsarna gör så ont att det är svårt att få i sig något vettigt och febern är ett faktum. 

I skrivande stund är jag iallafall tillbaka på jobbet igen. Jag har inte råd att vara sjuk mer så jag proppade i mig febernedsättande och krigade mig iväg. Tanken är att jag ska handla någon middag på vägen hem, men sen tänker jag inte röra mig ur fläcken nå mer. 
 
Hej finisar!
Igår var det alla hjärtans dag & även om vi bestämt att vi inte skulle göra något stort av det kunde ingen av oss faktiskt låta bli. Det var trots allt vår första alla hjärtans dag tillsammans & som jag tidigare skrivit är jag lite dålig på vardagsromantik, så jag köpte en kaffekopp till Jonathan & fyllde den med minidonuts & godis. Spenderade sen halva dagen med att göra min egen version av boeuf bourgiognon för att överraska honom. Väldigt litet egentligen, men jag ville ändå göra något. & hörrni, det här fina lilla kitet kom Jonathan hem med åt mig. Så fin min älskling!
(null)

Hej älsklingar och glad alla hjärtans dag finisar! Jag hoppas att ni har haft en fantastisk dag oavsett med vem och ens om ni firat. Själv har jag haft en superfin kväll och jag tänkte skriva om den, men datorn och minneskortet till kameran bestämde sig för att krångla, så jag kikar nu in via mobilen och uppdaterar er bättre imorgon. Tycker ärligt talat att det är så sjukt osmidigt att blogga via blogg.ses app. Hoppas att det är okej med er och att ni får en fortsatt fin kväll!