Wednesday off

 
Hej hjärtan!
Såhär ser det ut när man står på vår veranda. Det snöar i omgångar, blåser & både idag & igår var det nästan 15 minus. Såna här dagar, när temperaturen ligger på den nivån är det inte riktigt lika kul att ha hund, haha. Men å andra sidan är inte Todde jättepigg på att vara ute särskilt mycket heller, så jag får väl vara lite tacksam för det iallafall. 
 
Jag är ledig några dagar framöver nu & planen är väl egentligen att bara städa & tvätta. Man halkar ju efter så himla mycket när man är sjuk & inte riktigt orkar, så nu måste det bli ordning här. Jag har ju lovat er att visa upp lägenheten med, men vi har lite som måste göras (typ alla rum ska målas/tapetseras om), vi behöver köpa lite nytt osv, men det har liksom stannat av lite eftersom vi inte haft tid. Men snart så, snart får ni se!

Shitty day

 
Alltså, jävlar i min lilla låda vilken bajsdag detta har varit i ärlighetens namn. Egentligen är det bara småsaker, men det har liksom klumpat ihop sig & gjort att hela dagen har känts jobbig. Jag ska inte gräva ner mig allt för mycket i det, men man måste nånstans ändå tänka att det är okej att ha även såna dagar.
 
Det började iallafall med att jag vaknade till att upptäcka att det inte fanns nån lön på mitt konto. Fick ringa runt lite innan en chef svarade & det visade sig att hon glömt registrera mina timmar i systemet (vi skriver ner dom själva på papper). Det kommer att lösa sig & jag fick en stor ursäkt, men usch, vad det inte kändes bra ändå, haha. Sen var det jobb & hela dagen var bara pannkaka. Jag var väl kanske lite ur fas & dom där fem timmarna kändes istället som en hel arbetsvecka. Skakade av mig det & åkte in till stan efteråt för att ta bort mina naglar. Jag har inte tid den här månaden att åka till Skärholmen där min fantastiska nageltjej håller hus, men vill inte anförtro en annan människa att göra mina älskade naglar (ni som regelbundet gör naglarna förstår nog mig, hehe), så jag tänkte att jag bara skulle göra det enkelt & ta bort dom tills vidare. Besöket slutade med att nagelterapeuten klippte mig i tummen, alltså i själva köttet, så det blev ett sår med hudflagor som spretar & eftersom fingrar blöder så mycket blodades verktygen ner. Han filade även så det blev en spricka i en annan & så mycket att mina naglar är papperstunna. Kände bara "God bless & fuck off" över hela grejen, haha. 
 
Nu har jag & mitt bittra arsle iallafall hunnit landa hemma efter att ha gått ut med hunden & satt igång med kvällens middag i väntan på att Jonathan ska komma hem & (förhoppningsvis) tycka lite synd om mig, för idag är en sån dag.

Söndagsdejt

 
Godkväll!
Redan söndag & det känns som om den här helgen bara har sprungit förbi. Sa faktiskt till Jonathan idag "visst är det väl lördag?", haha. Idag har vi iallafall bara myst. Vi började med en promenad tillsammans i solen & fortsatte sen med lite serietittande innan vi gjorde oss iordning för att åka ner på stan där vi kikade lite i butiker innan det var dags att röra sig mot bion. Vi såg Black Panther. Jag hade väl kanske förväntat mig lite "mer" av den, men det var absolut en bra film ändå. Det var åtminstone väldigt kul att se så starka kvinnor på vita duken.
 
Vi avslutade med att äta buffe på en restaurang här i Uppsala som heter Dragon Palace & har alltifrån det vanliga utbudet till mongolisk barbaque. Jag åt så mycket att det kändes som om jag rullade därifrån, haha. Nu tänkte vi mysa lite till innan det är dags att sova eftersom vi båda jobbar imorgon.