Jag trodde att jag hade glömt alla hjärtans dag

 
Igår kom Jonathan hem med denna fantastiska lilla chokladask till mig, bjöd på pizza & hade köpt massa gott. Mitt hjärta stannade för en sekund, för jag trodde att jag hade glömt alla hjärtans dag, haha. Men tydligen ville min underbara karl bara vardagslyxa till det lite för oss & det var så otroligt fint.
 
Okej, nu är jag egentligen inget jättestort freak när det gäller just alla hjärtans dag. Jag vill gärna göra något med min partner, eller kanske ge något fint till bästa vännen eller familjen, men jag ser det inte som en stor grej om man inte gör det heller. Kärlek kan man ju visa varje dag. Överhuvudtaget är jag nog inte världens mest romantiska människa - jag försöker ibland, men det är inte lika naturligt för mig som för vissa andra med allt gullegull & mysfina. Som sagt, jag jobbar dock på det därför att jag vill & tycker att det är fint att göra det lilla extra & jag inbillar mig att jag blir bättre. Är någon av er lite som mig eller kommer romantik & kärleksförklaringar helt naturligt för er?
 

Jonathan svarar

För ett tag sen hade ju Jonathan en liten frågestund. Det har tagit sin lilla tid, men här kommer iallafall svaren!
 
 
Favoritspel?
Troligtvis spelet "The Ark, survival" eller "PUBG".
 
Favoritmat?
En riktigt bra hamburgare med sötpotatispommes och tryffelmajonäs eller Angelicas baconröra.
 
Favoritdryck?
Jag älskar kaffe .. Och Cola Zero så någon utav dessa. Typ 50/50.
 
Bästa med Angelica samt sämsta (vet att hon är grym men!!!)
Det bästa med Angelica är hur hon får mig att vara, hur hon får mig att må och vad hon får mig att utstråla. Skulle inte säga att det finns något som är sämst men där det finns förbättringspunkter skulle väl vara hennes morgonhumör ibland.
 
Favoritdesign?
Jag förstod inte frågan men jag svarar så som jag tolkar den. Jag älskar Tiger of Swedens kläder.
 
Vad är det bästa med Sergio?
Allt är bra med Sergio? Det bästa som finns är när han ligger i sängen och gosar till det yttersta.
 
Favoritserie?
Oj, svårt! Har många olika, gillar Solsidan, Vikings och American Horror Story!
 
 
Vad jobbar du med?
Jag jobbar på Studentkortet inne i Stockholm.
 
Vad är det bästa med att bo tillsammans med Angelica och Sergio?
Det bästa med att bo med Angelica och Sergio är att vi har ett hem. Inte bara tak över huvudet. Vi tar hand om varandra, alla tre.
 
Favoritoutfit?
Hm .. Grå kostymbyxor, vit eller svart skjorta, strumpor från Happy Socks, gärna en slips, ett svart skärp och ett par bruna skor.
 
Vad är din värsta ovana?
 
Min absolut värsta ovana är att jag ibland kan upplevas som arg eller otrevlig när jag har mycket att göra eller när jag vill förmedla något tydligt. Och att jag ibland lyssnar men stänger av så jag hör inte när någon pratar med mig.
 
Vad och hur ser du på framtiden med Angelica?
Jag ser på en framtid där vi har flyttat till vårt egna hus, jag har öppnat företag och hon jobbar med det hon vill. Att vi lever ett väldigt normalt liv men med förhoppningarna om att vi kommer kunna resa mycket, njuta av varje dag och unna oss att må bra.
 
Hur träffades du och Angelica? 
Haha, vi träffades faktiskt via Tinder, pratade ett par veckor tills jag bestämde mig för att komma till Uppsala.
 
Vad har du för mål?
Mina mål är att samla all kunskap jag kan när jag är ung, öppna mitt företag, köpa en villa inte alltför långt ifrån stan. Ha ett par hundar, beroende på när i tiden även ett eller två barn.
 
Var kommer du ifrån?
Jag kommer ifrån Sydamerika.
 
 
Vad är din typ på tjejer?
 
Angelica är min typ!
 
Vill du gifta dig i framtiden?
Ja, det vill jag.
 
Varför lagar Angelica nästan alltid maten?
 
Delvis för att hon tycker det är roligt och för att hon vanligtvis är hemma innan mig.
 
köper du mycket kläder o saker åt angelica elr hur ser det ut ?
Absolut inte. Köper inte mer åt henne än vad jag tycker att en partner ska göra för sin bättre hälft.
 
Hemmakväll eller fest?
Hemmakväll helt klart.
 
Går du helst ut med eller utan din partner?
 
Går helst ut med min partner men kan uppskatta en kväll med grabbarna med.
 
Favoritfärg?
Svart.
 
Bästa klädaffären?
Hm .. Tiger of Sweden, Johnells eller Lund och Lund.
 
Ger du Angelica ett bekvämare liv? Känns som hon skaffat dyrare vanor nu
Absolut inte, hon har gett mig ett bekvämare liv. Vi kommer ifrån olika livsstilar vilket helt enkelt har gjort att man tar saker ifrån båda delar. Med dyrare vanor kommer hårdare arbete. En sådan kommentar kan enbart komma ifrån en svartsjuk person eller en människa som inte förstår vidden utav att med pengar kommer utgifter.

Recap

 
Bloggen har varit utan uppdatering ett tag & jag ber om ursäkt för det, men jag har inte haft möjlighet att sätta mig vid datorn & appen har av någon anledning inte funkat. Fruktansvärt irriterande, särskilt när det är sånt man inte kan styra över själv som sätter käppar i hjulet för en. Det har inte hänt särskilt mycket under dom dagarna som här ekat tomt dock; jag har hunnit åka till Skärholmen för att få nya klor & så har jag jobbat. 
 
Idag däremot valde vi att åka in till stan en sväng. Tanken var att vi skulle gå på bio & äta, men vi kom iväg lite senare än tänkt så vi hoppade bion & shoppade istället lite. Eller ja, Jonathan gjorde det. Det tog oss x antal affärer innan han hittade en rock som han faktiskt tyckte om. Jag däremot fick en underbar vårjacka av Jonathan från den första butiken vi gick in i. Vågar nog påstå att han skämmer bort mig ordentligt, även om jag försöker få honom att låta bli. Vi avslutade med en sen lunch/tidig middag (vi åt runt 15, vad kallar man det då?) på favoritrestaurangen Slakteriet & det var som vanligt heeelt fantastiskt! Bilderna här ovan är på min mat - burgaren Estelle med bacon, BBQ-sås, blåmögelostcréme, krispiga salladsblad & salsa med sötpotatispommes & tryffelmajonäs till. Egentligen ska det även vara rostad lök med picklad gurka till, men ni vet väl hur jag är vid det här laget, haha. Medan Jonathan drack kaffe tryckte jag i mig en av deras milkshakes, som även dom är helt galet goda!