Tillbaka i Sverige

 
Igår, strax efter 22 klev vi in genom vår egen dörr i vårt lilla samhälle. Med oss kom regnet, blixt & åska, men det var en skön omväxling iallafall. Pappa var supersnäll & hämtade oss på Arlanda så vi slapp pendeln & bussen. Det var otroligt skönt - att bara få komma hem, packa upp det viktigaste & slänga sig i sängen tillsammans med katten som varit hos mina föräldrar.
 
Idag åkte vi för att hämta upp Alfred hos hans förra ägare. Båda hundarna har fått åka till sina tidigare ägare nu när vi varit borta, vilket har känts så bra. Det har varit skönt att inte behöva oroa sig utan veta att dom har det så bra dom bara kan med människor som dom känner bra sen tidigare. På vägen hem stannade vi till för en matbit & milkshake, nu ska vi snart till affären för att köpa gottis innan vi fortsätter med all tvätt. Det är helt sjukt hur mycket tvätt man får på en veckas packning?!

Ett par sneakers offrades på Roms gator

 // hur fin är han inte?! //
 
Rom är helt fantastiskt, hörrni & jag kunde inte vara lyckligare. Det överskrider till & med mina förväntningar! Vi har valt att gå något ohyggligt mycket. Taxi är inte särskilt dyrt egentligen (men inte snorbillig heller!) & tunnelbanan är enkel att manöverera sig i, men man ser så mycket mer om man rör sig till fots. Virrig som jag är glömde jag dock mina enda ordentliga sneakers på jobbet, så jag fick packa ner sneakers som inte made for walking & ett par sandaler istället & nu såhär tre & en halv dag senare har jag skavsår på båda hälarna, en blåsa på höger lilltå & har fått byta mina andra skor mot tofflor vi panikköpte idag. Mina stackars sneakers var så förstörda att dom fick åka i närliggande soptunna tillsammans med förstörda strumpor. Tofflorna är dock både glittriga & bekväma så lycklig är väl jag ändå, hihi!

Touchdown: Kärlekens stad

(null)
(null)
(null)
 
Igår hade vi vår första kväll i Rom & den var fantastisk! Jonathan var sådär lagom hemlighetsfull om att han hade kvällen planerad - från landning till sängdags. Vi började med att lämna väskorna på hotellet, äta pizza till middag & sen tillbaka för att fräscha till oss. Jonathan sa åt mig att vi skulle en sväng på stan, så jag skulle ta något jag kände mig fin i. Han gick ner till lobbyn i förväg & jag möttes av en taxi när jag väl kom ner. Vi åkte en bit & sen balanserade jag på klackar upp för en backe där vi såg ut över Roms hustak. Efter en sväng ner igen för att få en överblick över Forum & sen tillbaka upp stannade vi för att titta på solnedgången. En & annan fladdermus vispade förbi (så häftigt!). Där & då, med Rom & solnedgången att se ut över frågade Jonathan om jag ville gifta mig med honom. Självklart sa jag ja (& höll på att börja gråta på köpet)!