Lillördag

 
Godkväll!
Idag har jag varit på äventyr utanför hemmets fyra väggar, om man nu kan kalla att gå till barnmorskan för att förnya p-piller för äventyr, Sist hade jag lite högt blodtryck, så jag blev beordrad att sluta med energidricka & stress samt dra ner på rökningen & försöka få in lite vardagsmotion. Så nu var jag alltså tvungen att kolla hur det var med det där blodtrycket igen. Det var lite bättre, tack & lov. Jag & barnmorskan jag fick träffa idag pratade igenom det lite & jag tror väl att jag egentligen har lite lägre blodtryck än vad jag påvisar där. Jag stressar nämligen upp mig något enormt över blodtryck, då jag tycker att det är så sjukt obehagligt. Löjligt, jag vet, men jag avskyr att känna min egen puls i armen så tydligt & tycker faktiskt att det gör lite ont, haha. Eftersom jag fyllde 23 nyligen, men inte fått kallelse för cellprov övertalade hon mig även att få det gjort idag när jag ändå var där. Så förutom blodtryck fick jag möta en av mina största skräcker - att behöva ligga på rygg som en strandsatt sköldpadda med benen i vädret. Men som hon sa - det måste göras förr eller senare & nu är det över. Puh .. Tackar bara gudarna att jag duschade imorse innan jag åkte istället för att göra det när jag kommit hem, haha.
 
Nu ska jag få lite hemmajobb gjort & äta lite gott med sambon som landade hemma för en stund sen efter att ha sett Sverige.-matchen på jobbet. Myspys!

Summerfever, literally

(null)
(null)

Long time no see, igen. 
Idag vaknade jag med feber & halsont, så planerna för dagen ställde jag in. Jonathan har precis blivit frisk, så det är ju så himla typiskt att det var min tur nu. Jag trodde faktiskt att jag klarat mig, men man ska inte hoppa hej förrän man är på andra sidan ån. Förutom att jag var tvungen att ta mig ner till den lilla affären här ute för att handla frukost & lunch (kylskåp, frys & skafferi ekade rätt tomt) tänker jag nu inte röra mig mer än nödvändigt utan plocka ut täcke & kudde till soffan för att bädda ner mig framför någon serie. Självklart ska hundarna ut under dagen också, men tack & lov är dom båda otroligt anpassningsbara & nöjer sig med kortare eller långsammare promenader om dom måste. Min plan är att släppa dom lösa en stund på eftermiddagen sen, så får dom springa av sig trots att matte inte orkar vara jätteaktiv idag. 

Annars då? Min ledighet har rullat på & jag har en del skoj på g som jag inte riktigt får berätta för er än. Men snart så, snart kan jag berätta! Värmen har återvänt & jag ser framemot att få njuta av solen så fort jag är frisk. 

Glad midsommar!

 
Glad midsommar på er!
Min midsommar blev - som varje år - väldigt lugn. Jag & Jonathan landade hemma igen redan för någon timme sen. Så skönt faktiskt! Vi lånade grannens bil & åkte ut till mina föräldrar för lite mat & fika, så nu rullar vi fram. Med oss tog vi lilla Alfred, så att gammelman här hemma skulle få lite lugn & ro. Förutom att lillen blev åksjuk på vägen ut gick allt prima. Nu snarkar han sött i sin bädd nedanför soffan. Det är ansträngande med nya ställen, ni vet.