Early bird

(null)

Godmorgon bloggis! 
Idag är jag uppe innan Jonathan eftersom att lilla Alfred krafsade på sovrumsdörren & meddelade att han veeerkligen var nödig. Jonathan sov så gott (han märkte inte ens Alfred, haha) & han brukar nästan alltid ta hundarna så att jag får sova, så jag masade mig upp & gav mig ut i morgonsolen. Hade jag inte varit så trött så hade det varit mysigt, men nu fick jag nästan släpa mig fram & vände i stort sett så fort vovve gjort sitt. Nu, väl inne igen, är jag däremot helt plötsligt pigg & vaken? Funderar dock ändå på att krypa ner bredvid Jonathan igen. Det är trots allt vår lediga helg ihop & jag vill vara med honom så mycket som möjligt, såklart. 

In the woods

 
Tre bilder från idag. Vi började dagen med sovmorgon. Egentligen vaknade vi hyfsat tidigt & tänkte att vi skulle ut med hundarna, men vi råkade somna om & det blev som sagt en sovmorgon iallafall. Väl vakna tog vi en kissrunda, käkade rester från gårdagens middag (hemgjord pizza <3) till brunch & tog oss sen ut med hundarna igen. Den här gången gick vi till en skogsstig & släppte lös vovvarna så att dom skulle få springa av sig lite innan det blev alldeles för varmt. För idag hörrni, har sommaren återvänt efter ett par dagar med svalare väder. Underbart!

Repainting

 
Hej fredag!
För ett tag sen (väldigt längesen om man ska vara noga) nämnde jag ju att vi måste måla om i stort sett hela lägenheten. Det har varit lite krångel, så det har inte blivit av ännu, men i början av veckan fick vi hjälp av pappa att köpa hem allt som behövdes. Jonathan är i stort sett klar med en vägg i sovrummet, men den valde vi att inte måla - ni ska få se den sen. Idag plockade vi ur i "mitt" rum där jag har mina kläder, smink & skönhetsprodukter för att börja där inne. Nu sitter vi & väntar på att spacklet ska torka så att vi kan stryka på det första lagret. Jag tycker verkligen att det ska bli såå skönt att få ordning här, att det äntligen ska bli fräscht & fint!