Vi har bokat en resa till ..

(null)
// throwback till nyår //

Hörrni, vi har äntligen bokat vår resa till Rom! Vi har pratat om det under en tid och tänkte egentligen åka över påsk, men jag fick jobb så vi bokade aldrig. Nu däremot fick vi äntligen möjlighet, så mellan 24 och 30 juli befinner jag mig alltså i Rom med min kärlek. Ser så mycket framemot det, det har alltid varit ett riktigt drömresemål för mig.  Kultur, shopping, god mat och dryck - kan det bli bättre? Tror faktiskt inte det, hehe. 

Har någon av er varit i Rom? Vad får vi absolut inte missa? Finns det några gömda pärlor? 

She's my son but I ain't raise her

 
Hallå, hallå! 
Det blev en oplanerad paus för mig & även om det känns lite tråkigt just för bloggens skull (statistiken sjunker ju obviously) tror jag att det har varit lite bra för mig. På senaste tiden har jag liksom inte riktigt haft lust med bloggen, eller andra sociala medier heller för den delen - varken att skriva eller fota för att uppdatera. Nu känner jag mig dock taggad igen, så jag tänker att jag kanske behövde få lägga undan allt en stund & slippa tänka på det. För även om jag älskar att få uttrycka mig här blir det ändå en slags stress i det hela. Är det bara jag eller finns det någon annan som känner igen sig? Lite att man hela tiden tänker på att "här måste jag fota" eller "vad ska jag skriva idag?" eller "fasiken, idag kommer jag ha svårt att uppdatera ordentligt" osv.
 
Nåja, i fredags hade Mattias & Agnes, ett par före detta kursare, en gemensam födelsedagsfest som jag & Jonathan gick på. Här ovan ser ni ena födelsedagsbarnet till vänster på första bilden & bredvid fina Astrid som våra kursare lite skämtsamt brukar benämna som mitt lovechild, tydligen är vi väldigt lika. Det bjöds på grillning, kubb & x antal roliga diskussioner. Så mysigt att man nu kan sitta utomhus inpå småtimmarna utan att frysa! Kan dock meddela som ett litet sidetrack att mina fötter var helt döda när jag väl kommit hem, klackarna jag valde att stapla runt på hade jag nämligen inte gått in. Jag lär mig aldrig att även om dom inte är skyhöga med stilettklack bör man ha gått in dom lite innan man bestämmer sig för att ta en helkväll, haha ..

Välkommen in till mig!

 
Välkommen in till mitt lilla rum! Det har varit frånvaro på bloggen & det är delvis på grund av detta. Jag sa ju häromdagen att vi äntligen börjat måla om & fixa här hemma & först på tur var "mitt" rum. När vi flyttade in här fick vi ett rum över som vi inte visste vad vi skulle göra med - vi bor ju i en trea - så Jonathan föreslog att vi skulle göra om det till ett sminkrum slash walking closet. Inget jag tackade nej till såklart, haha. Det enda kruxet var att rummets väggar var i en jätteful grön nyans samt hade fettfläckar & hål överallt så särskilt trivsamt såg det inte ut. Nu är det dock äntligen fint, som ni ser! Det är bara lite finlir på listerna kvar & sen ska det köpas in en liten byrå & smådetaljer. Är iallafall så nöjd & glad!