Q/A - Jag vill luncha med Eddie Murphy

Tack finisar för alla bra frågor ni ställde i frågestunden! Tänkte att det är dags att försöka svara på första delen av frågorna som främst handlar om mig, drömmar & mål. Det kom en del liknande frågor, så där har jag bara slagit ihop dom för att slippa svara på samma sak tre gånger. 
 
 
Hur ska du fira julafton i år?
Som det ser ut nu ska vi fira jul hos Jonathans föräldrar i Orsa eftersom vi firade hos min familj förra året. Vi behöver dock lösa det med kattvakt först, men förhoppningsvis går det. I ärlighetens namn vet jag inte riktigt hur dom brukar fira - det här är min första jul där & min andra tillsammans med Jonathan, så det ska bli kul.
 
Vad är dina drömmar för 2019?
Oj, vilken bra fråga! Jag vet faktiskt inte riktigt. Jag vill gärna ut på en resa till, börja planera vårt bröllop & hitta ett jobb (eller utbildning) som verkligen känns rätt.
 
Var ser du dig själv om fem och tio år? Både karriärsmässigt och livet överlag?
Om fem år är jag 27 år. Då är jag & min kärlek gifta, kanske har vi även en utökning i familjen i form av en människovalp. Jag har startat mitt egna företag & är en bit på vägen i min karriär. Jag har fått se världen lite & är tillfreds med att "offra" det för ett familjeliv & karriär. 
Om tio år är mitt företag så pass igång att ekonomin inte är något man behöver fundera så mycket över. Jag & Jonathan är fortfarande gifta (såklart, hehehe) & vi har två människovalpar. Får jag bestämma har vi ett eget hus någonstans en bit från storstan. En större lägenhet hade kanske också funkat.
 
Vad drömmer du om i hemlighet? 
Hade jag berättat det hade det ju inte varit en hemlighet, hehe
 
 
Drömresemål?
Drömde väldigt länge om Rom & dit fick jag ju åka i somras. Jag har inte rest så mycket, så egentligen finns det väldigt få platser jag inte skulle vilja se. Men jag har aldrig varit i London & jag skulle såå gärna vilja uppleva den staden under juletider. Annars skulle jag hemskt gärna vilja åka till Marocko & se landet som jag har rötter ifrån.
 
Drömyrke? 
Wow, så bra fråga. Har lite utav en minikris då jag fortfarande verkligen inte vet exakt vad jag vill bli när jag blir stor. Var så säker på att jag ville plugga till historiker & när jag sen insåg att jag inte ville det blev det lite vilset igen, haha. Men jag vill åtminstone inte tillbaka till vården som det är nu, utan tar mig an säljjobbet & inom sälj tror jag faktiskt att jag skulle kunna stanna.
 
Vem skulle du vilja äta lunch med? 
Åh, vilken rolig fråga! Jag har faktiskt inte tänkt på det, men jag tror att jag skulle vilja äta lunch med Eddie Murphy. Roligare skådespelare får man leta efter, samtidigt som han har byggt upp ett otroligt starkt varumärke. Tror det hade kunnat vara både intressant & roligt!
 
Favoriträtt?
Hur ska jag kunna välja bara en, när mat är det bästa som finns här i livet? Jag fullkomligt älskar Jonathans mat när han väl står i köket (blir oftast mycket olika varianter på kött), men även mammas köttfärspizza. Sen är pappas spenatsoppa bland det bästa som finns & så gillar jag ju min egen laxsallad & vingryta, haha. Ni hööör ju. Får jag välja utemat blir det dock gärna någon typ av kött eller burgare!