You should see me in a crown

(null)

Hey, wazzup, hello! 
Nej, men godmorgon. Onsdag idag & halva veckan har redan gått. Det har varit rätt intensivt på jobbet på sistone, så jag tror att vi alla är glada att den här månaden snart är över så att vi kan lägga den bakom oss & påbörja en ny. 

Vintern kom ju med buller & bång & snö i helgen, men igår återvände plusgraderna tillsammans med spöregn under i stort sett hela dagen. Så nu antar jag att det är höst igen? Haha. Hänger inte alls med i Moder Naturs svängar. Jag har heller inte någon som helst aning om hur jag ska klä mig för antingen fryser jag & blir ännu mer förkyld eller så svettas jag. Hjälp. 

Årets första snö & bajs på fötterna

 
Hej!
Längesen jag bloggade på en lördag, men nu tänkte jag poppa in här som gubben i lådan. Som ni säkert förstått vid det här laget har min motivation & inspiration mer eller mindre legat på noll när det gäller bloggen & att fota. Men dom senaste dagarna bestämde jag mig för att jag skulle damma av kameran igen (för ja, den här stått på samma ställe sålänge att den blivit dammig) & få ihop lite att visa er. Tyvärr verkar jag dock halvt ha glömt bort hur man hanterar kameran så i princip alla bilder blev ur fokus. Så tröttsaaaaamt. Dessutom trampade jag i bajs inatt när jag skulle gå upp för att kissa. Lillhunden tyckte tydligen att det var rimligt att lägga en korv på hallgolvet trots att vi ganska nyss varit ute. Mysigt.
 
Jaja, let's move on från mitt gnäll. Imorse fick jag iallafall en lång sovmorgon, mysfrukost & vit gräsmatta. Under natten kom nämligen årets första snö. Vi bestämde oss därför för att släppa vovarna lösa ute vid fotbollsplanen. Det här var förmodligen Alfreds första snö & han tyckte det var sååå roligt, om än lite kallt om tassarna. Så kul att se hur lyckliga båda grabbarna var (även om Todde vägrade fastna på bild)!

This or that

// jobbselfie, blev inte roligare än så idag //
 

lakrits - choklad

pizza - hamburgare

kaffe - te

mjölk - vatten

mcdonalds - max

mat - godis

alkohol – läsk

sommar - vinter

guld - silver

morgon - kväll

julafton – födelsedag

nyår - midsommar (tycker ärligt talat att båda är lite överskattade, haha)

mobil - dator

stad - landet

lägenhet - hus

bada - duscha

sola - bada

romantik - dirty (har ingen aning om vad som menas, what?)

fota - bli fotad

skräckfilm - romantisk komedi

fester - hemmakvällar

 

Listan är hämtad hos Blogglistan