Relax mood

 
Godkväll söndag, vad skönt det varit med helg!
Den här dagen har bara gått åt till avslappning & förberedning inför morgondagen. Låter jättelöjligt efter att bara ha haft ett kontorsjobb i en vecka, men fasiken vad man uppskattar helgen på ett helt annat sätt? Förut har jag ju jobbat åtminstone en dag eller natt per helg, nästan alltid, så det har liksom inte blivit samma sak. Men nu är naglarna nymålade, håret tvättat & matlådan gjord. Nu ska jag bara hänga den sista tvätten så checkar jag ut för dagen.
 
Annars då? I fredags gjorde vi inte mycket mer än ha en riktig myskväll. I lördags var dock pappa & Jacob här för att fira Jonathan lite i efterskott. Dom tog med sig både pizza & fika, så himla mysigt! 

Miniburgare på en torsdag

 
Hallå, hej, godmorgon!
När ni läser detta är jag på jobbet & taggar för heeeelg. Nej, skämt åsido, tycker faktiskt att den här veckan har känts väldigt bra & lärorik, men nu är min stackars skalle trött & behöver en paus. Nästa vecka ska jag nämligen få börja jobba "på riktigt", mest troligt iallafall.
 
Annars då? Orkade inte ens tänka på att starta bloggen igår när jag kom hem utan spenderade dom sista timmarna av dagen i soffan framför Pretty Little Liars. Har på senaste tiden gjort ett nytt försök att kolla om  den & faktiskt ta mig till slutet. Det har jag gjort x antal gånger, men jag lyckas aldrig ta mig igenom. Det har oftast handlat om en period med mycket jobb där jag inte hunnit titta, tappat bort mig & sen gett upp, haha .. Igår käkade jag även lunch ute med pappa på restaurang Egon. Det blev två miniburgare med pommes & chilimayo. Den vanliga burgaren var tyvärr lite torr, men den med pulled pork var desto godare!

5 bloggar jag följer som du också borde läsa

// bjuder på en gammal bild i brist på annat //
 
Hörrni, jag har inte så himla mycket att skriva om just nu, eftersom jag om dagarna hänger på mitt nya jobb & försöker lära mig produkterna. Jag kommer inte komma igång med självständigt jobb än på ett tag, ungefär 2-3 månader räknar chefen med att inlärningsperioden ska ta. Därför tänkte jag att jag här ska tipsa er om 5 bloggar jag följer som du också borde läsa. Observera dock att jag läser många fler, men jag har plockat ut ett par godbitar & skulle ni vilja ha fler tips tänker jag att jag gör en del två på det här senare, hehe. Klickar ni på namnen ovanför beskrivningarna kommer ni alltså till bloggen!
 
Celine
Alltså, jag tror sällan att jag skådat så vackra bilder & blivit så inspirerad av någon annan blogg. Bilderna hon tar är helt fantastiska & så stämningsfulla. Aldrig liksom platta där man känner typ "men vilken ... rolig ... bild på din frukostmacka gjord på skogaholmslimpa med smör". Den här bruden fångar känslor. Sen tycker jag också att det är så himla kul att följa hennes vardag i Edinburgh.
 
Matilda Berlin
Att gå in på den här bloggen är mer ofta än sällan ren pepp, utan att bli sådär fake & rosafluffig. Gillar du en blandning av vardag, pepp & träning är den här bloggen perfekt för dig! Här hittar vi även ämnen om viktiga ämnen som dåligt självförtroende, dåliga dagar samt recept.
 
My
Fantastiska My blandar vardag, resor, bilder & hästar i en perfekt kompott. Jag som verkligen saknar hästarna & fortfarande har det som ett intresse, men personligen inte tycker att bloggar endast inriktade på ridsport är kul älskar den här bloggen.
 
Ellen
Okej, den här bloggen är verkligen ett hett tips! Ellen skriver fantastiskt vackra texter som ibland nästan gör ont i hjärtat att läsa, just för att dom verkligen berör & drar in en. Förutom det gillar jag verkligen den stundtals ironiska tonen, veckosummeringarna & bara hur äkta allting känns. 
 
Amanda
Den här bloggen kommer passa den reseintresserade människan som hand i handske. Amanda skildrar nämligen sina resor i både bild & text, ger tips om sevärdheter, ställen att äta på & gömda pärlor. Dessutom har hon varit på rätt många destinationer. Hon har glassat på stranden såväl som bergsvandrat i Norge & byggt vägar i sanden så att små sköldpaddsungar ska kunna ta sig säkert ner till stranden. Otroligt spännande & varierande med andra ord!