Fem saker som gör mig irriterad

 
1. Folk som humblebragar. Alltså, jag tycker det är helt okej att vara stolt över sina prestationer och berätta om dom - varför skulle du inte liksom? Men snälla, gör det utan att skryta eller köra en humblebrag utav det. Så mycket trevligare när någon vågar berätta rakt ut på ett trevligt vis!
 
2. Avskavt nagellack. Jag är så himla klumpig så det händer med jämna mellanrum att jag råkar skava av en bit nagellack eller bryta av en nagel påväg till jobbet och det stör mig alltid sååå mycket. Förlåt, men jag kan gå runt och tänka på mitt avskavda nagellack en hel dag, om det är så. Hur andras naglar ser ut bryr jag mig däremot inte om.
 
3. True crime-poddar som består i endast diskussioner. Förstå mig rätt, men jag lyssnar på podden för att få reda på mer om fallet, inte för att höra poddpratarens personliga åsikter. 
 
4. Barn som tillåts göra vad dom vill. Innan jag skriver det här ska jag säga att jag inte har egna barn så jag kan såklart inte riktigt sätta mig in i förälderns perspektiv och jag hoppas att jag inte förolämpar någon nu, för det är inte min mening. Men jag har så svårt med barn som får göra vad dom vill, hur som helst - även när det stör andra. Eller jag har inte ens svårt med barnen, jag blir irriterad på deras föräldrar. Ett perfekt exempel är när jag för några år sedan satt på bussen. På klev en kvinna med ett barn som satte sig i sätet bakom. Barnet började med att dra i mitt hår. Mamman sa inget. Ungen fortsatte. Mamman sa fortfarande ingenting. Efter ett tag sa jag själv till, vänligt men bestämt. Mamman verkade mest bli arg på mig för att jag hade mage att säga till hennes barn. 
 
5. Hundägare som ska passivitetsträna sin hund på min hund som redan är uppjagad, dessutom utan att fråga om det är okej. Förstå mig rätt, det är klart att man ska ta tillfällen i akt. Men om man märker att hunden man tänkt öva på (alltså min i detta fall) blir stressad och börjar skälla och inte längre lyssnar på mig är det kanske inte läge att följa efter eller sätta sig mitt i vägen med sin så den får träna. Eller är jag löjlig? Jag kan iallafall tycka att det blir väldigt jobbigt till och från.Kommentarer
GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen

Håller med sååå på punkt 4. Särskilt med barn på restauranger eller transportmedel såsom flyg och tåg som tillåts härja fritt av föräldrarna - SUCK!!

Svar: Jaa, håller helt med! När vi åkte till Rom förra året var det en unge som sprang runt och nöp främlingar, ritade på sätena framför och hoppade runt och skrek medan föräldrarna satt helt tysta bredvid. Höll på att bli knäpp till slut trots den korta resan, haha!!
Angelica Wåhlin

2019-08-09 @ 15:00:08
URL: http://goforfit.se/
Emma Engström

Haha åh vad jag kan relatera i nästan varje punkt alltså :'D KRAM

Svar: Haha, skönt att jag inte är helt ensam i det här :D KRAM
Angelica Wåhlin

2019-08-09 @ 18:42:15
URL: http://nouw.com/emmaengstrom
Anita

Håller helt med kring barn där som bara ”släpps” Kan bli galen.....

Svar: Samma här. Förstår inte vissa föräldrar alltså ..
Angelica Wåhlin

2019-08-10 @ 07:08:57
URL: http://https://siliiins.blogg.se/
Hilma Eklund

Hm kan förstå dig väldigt väl här alltså <3

Svar: Skönt att jag inte är helt ensam, hihi <3
Angelica Wåhlin

2019-08-10 @ 08:50:07
URL: http://www.nouw.com/hilma
Linda

kul läsning!!

Svar: Kul att det uppskattas!
Angelica Wåhlin

2019-08-10 @ 08:56:15
URL: http://lindaviktoria.se
Amanda Sofi

Förstår nummer 5. Man kan väl fråga först?! Inte jätte svårt att göra det, bara ställa en fråga. Är det okej? Kan jag...? Mhm. Fråga, först tycker jag.

Svar: Men eller hur? Kan verkligen tycka det är jobbigt med ena hunden då han inte är superduktig på hudmöten själv liksom
Angelica Wåhlin

2019-08-10 @ 10:17:52
URL: http://www.nouw.com/amandassofi
Carro

håller verkligen med om 4! har inte heller barn men vissa ungar får verkligen göra precis som de vill...

Svar: Jaa, det är så fruktansvärt störande ..
Angelica Wåhlin

2019-08-10 @ 20:05:28
URL: http://carro93.se/
Pauline Hurtig

håller med dig om allt :D

Svar: Hihi :D
Angelica Wåhlin

2019-08-11 @ 10:36:04
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Yasmine

Alltså vissa föräldrar ibland, man blir nästan mörkrädd...! Kram

Svar: Haha, visst? Kram
Angelica Wåhlin

2019-08-12 @ 10:09:30
URL: http://yasmissy.blogg.se
Josäfin Andersson

hahaha HATAR också avskavt nagellack!! Värsta är ju när de är nymålade och så slår man i något och en bit flyger av ??? Men däremot håller jag inte med om true crime-poddar som diskuterar fallen - DET ÄR JU SÅÅÅÅ INTRESSANT! Haha menar vill jag veta saker om fallen är de ju lättare att googla egentligen tycker jag, men gillar båda formaten av podd!

Svar: Jaaa, får spunk på det och kan sen inte släppa det på hela dagen?? Haha åh, jag kanske är en fett bitter människa när det kommer till poddar, helt enkelt. Du har ju ändå lite rätt, hehe
Angelica Wåhlin

2019-08-12 @ 21:05:53
URL: http://jossanamigo.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: