Lilla Peking

 
Det var en vecka sedan vi sist hördes. Den här veckan har känts otroligt lång, samtidigt som den har sprungit förbi. Otroligt konstig och motsägelsefull känsla. Jag har behövt prioritera att komma in i min nya rutin med jobb och jobbtider och därför låtit bloggen vila under tiden. Däremot har jag varit bättre på att uppdatera mina instastories (och självklart får ni gärna följa mig, angelicawahlin heter jag där). 
 
I fredags efter jobbet åkte jag hem till mina föräldrar och sov där över natten. Jag fick grillat till middag, tog en kort promenad till affären med mamma för att köpa gottis och såg på en brittis deckare. På lördagen vaknade jag redan vid halv sju av mig själv, gjorde iordning mig och åkte sedan till Norrköping tillsammans med pappa. Egentligen skulle hela familjen ha åkt, men Jacob blev tyvärr sjuk under natten så han och mamma fick stanna hemma. 
 
 
Första stoppet var på McDonalds för lunch och Ingelsta shoppingcenter där pappa köpte nya mjukisbyxor åt mig. Han tyckte inte att jag kunde knalla runt i mina som blivit färgfläckiga sen vi målade om här hemma, haha. Tack pappa <3 Andra stoppet var hos älskade farmor. Vi fikade tillsammans och pappa försökte lära farmor hur man smsar på en mobil med touchscreen. Så söta! Efter ett tag kom min ena farbror förbi och vi åkte gemensamt till min ena faster som fyllde år och skulle firas. 
 
18.54 gick mitt tåg från Norrköping och jag fick sen göra byten i både Stockholm och Uppsala innan jag till slut landade hemma strax efter 23. Det har alltså varit mycket åkande för mig i helgen, men det har varit så värt det för att träffa farmor och släkten!