Om oss

Vi som driver den här sidan har lång vana och erfarenhet av städning. Både som städare och som ägare till olika städföretag. Vi har givetvis även en privat och personlig kunskap om städning och vet, i och med detta, hur jobbigt det kan vara att plocka fram alla saker ur städskåpet. Städning tar tid, det tar kraft och det kan lätt skapa irritation i ett förhållande. Därför så skapade vi den här sidan: vi vill förenkla för dig som läsare.

Målet är att visa upp olika tips, skapa guider, ge konkreta fakta och visa på några husmorstips gällande städning. Detta kommer att leda till att du förhoppningsvis får en enklare resa fram till ett välstädat hem och där din ansträngning blir mindre. Vi vill gå igenom olika rum, titta närmare på hur olika ytor ska rengöras och även peka på vikten av att planera städningen och att göra det till något som alla i familjen är inkluderad i. Det senare är viktigt: alla kan städa och alla bör hjälpa till med renhållningen i hemmet. Det är inte en sak för en person.

Professionell hjälp kan definitivt vara ett alternativ. Idag så väljer många familjer att betala för hemstädning. Det är inte ett tecken på svaghet. Tvärtom: professionell hemstädning ger tid över till annat och då dessutom rut-avdraget finns tillgängligt så handlar det om relativt låga priser också. Den stora frågan gällande hemstädning handlar om att välja rätt partner. Det är något som vi ska titta närmare på här. Hur ska du hitta en städfirma som fyller dina behov, som städar på ett effektivt sätt och där du inte riskerar att se någonting gå sönder eller försvinna? Vi ska ge tips om detta och visa dig vilka saker du ska undvika.

Att öppna dörren till en rent, fräscht och väldoftande hem är en ynnest. Vägen dit är det som kan vara plågsamt. Vi ska förenkla den resan och ge dig bättre förutsättningar att städa i ditt hem med en minimal ansträngning. Välkommen!