Västerås kan stoltsera med bra flyttstädning för alla

Är det dags att flytta? Ska du slå ner dina bopålar på ett nytt ställe? Behöver du hjälp med flyttstädning i Västerås? Vill du slippa städa mitt i flytten?

Västerås är en stad som alla andra. Man flyttar både dit och därifrån. När det är dags att dra upp bopålarna och sätta ner dem någon annanstans kan det vara skönt att själv slippa ta tag i städningen. Däremot behöver det alltid städas när flytten är ett faktum. Vad är då enklare än att anlita ett städbolag? Varje städbolag har sin inriktning och det finns de som är experter på just flyttstädning. De vet vad som krävs. Det finns förteckningar över allt som ska gås igenom, riktlinjer att följa till punkt och pricka. Skulle det städbolaget du anlitat inte få godkänt är de skyldiga att göra om städningen.

Vad händer vid en flyttstädning?

När det är dags att flyttstäda ska det vara skinande rent efteråt, som om det vore nytt. Man ska damma alla persienner. Toka alla väggar. Dra fram alla maskiner och göra rent därunder. Se till att det är skinande rent i alla våtutrymmen. Städa dusch och handfat, duschväggar eller kanske ett badkar. Kaklet och fogar ska vara rent. Toalett och tvättstuga även så. Det ska rensas rent i alla rör. Det ska inte finnas skit i golvbrunnen. Lister ska torkas. Golv ska dammsugas och moppas. Fönster putsas på både in- och utsidan. En del behöver putsas emellan alla glasen. Det är mycket att stå i! Läs mer om flyttstädning här för att slippa dessa problem: flyttstädning-västerås.se